Webdesign Tilburg

WordPress webdesign in Tilburg

100% Tilburgs; webdesign voor MKB en ZZP

Webdesign Tilburg

Of je nu een nieuwe website wilt, of jouw bestaande website wilt laten aanpassen, bijvoorbeeld voor mobiel, wij kunnen je hierbij helpen.

Hoogste kwaliteit

Een eigen website is alleen leuk als die wat oplevert. Wij ontwerpen mooie én effectieve websites voor MKB en ZZP. Goed voor je bezoekers en voor zoekmachines.

Peperscherpe prijs

Een goede website kost geld. Een slechte website kost nog meer geld. Toch kunnen we lage kosten garanderen door ons eigen unieke SitePepper Cards systeem.

Drag-n-drop

Wij ontwerpen je website en, als je dat wilt, kun je die daarna zelf bijhouden. Jouw websiteonderdelen staan klaar. Klikken en slepen en je voegt een element toe.

WordPress webdesign

De unieke SitePepper Cards elementen zijn gemaakt voor gebruik met WordPress. Zo combineren we het beste CMS met de beste manier om je pagina's op te maken.

Updates en backups

Niets is erger dan een gehackte website of een website die offline is door een onbenullig foutje. Wij houden je website veilig en up-to-date en maken back-ups.

Webdesign voorbeeld yoga leraar

Wat is webdesign

Webdesign is het vormgeven van websites. Bij vormgeven denk je waarschijnlijk alleen aan kleurgebruik en lettertypen, maar het is meer dan dat.

Webdesign in Tilburg, maar wat is webdesign eigenlijk? Onder webdesign wordt niet alleen het vormgeven van een web pagina verstaan, maar ook de structuur van de website, de navigatie en de interactie.

Voordelen webdesign in Tilburg

 • Webdesign op basis van jouw huisstijl
 • Je krijgt een website die echt werkt
 • Goedkoop een website laten maken

Design en gebruiksvriendelijkheid

Er komen meerdere disciplines kijken bij het ontwerpen van een goede website. Grafisch design is daar een onderdeel van. Wij kijken ook naar gebruiksvriendelijkheid.

Omdat de gebruikerservaring van websites steeds belangrijker wordt, besteden we daar veel aandacht aan. Zo krijg jij een website die voor jouw werkt.

Wij maken websites beter

 • Uitgebreide kennis van conversieoptimalisatie
 • Zoekmachineoptimalisatie experts
 • Krijg een website die voor jou werkt
Webdesign in Tilburg
Zoekmachineoptimalisatie van jouw website voor Google en Bing

Hoger in zoekmachines

Je krijgt een betere website door onze kennis van zoekmachines. Door onze uitgebreide expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie maken we websites die goed vindbaar zijn in Google, Bing en Yahoo!

Dat doen we door webdesign en zoekmachine optimalisatie slim te combineren. Je website is direct klaar om zoekmachines te bestormen. Natuurlijk staan we altijd klaar om je nog beter vindbaar te maken.

Webdesign voor bezoekers

 • WordPress is standaard zoekmachine vriendelijk
 • Website gemaakt voor bezoekers is ook goed voor SEO
 • Lokaal, nationaal of internationaal beter vindbaar

Wanneer is een website goed

Een goede website ontwerp je niet zomaar. Om webdesign op de juiste manier te kunnen toepassen, is jarenlange ervaring nodig.

Dat geldt natuurlijk voor grafisch design, maar vooral ook als het gaat om de gebruikerservaring. Wij beheren websites die tienduizenden bezoekers ontvangen.

Daardoor weten waar je rekening mee moet houden om bezoekers de beste ervaring te geven. Dit testen we continu. Zo zorgen we ervoor dat bezoekers langer op je website blijven.

Hoe langer een bezoeker op je website blijft, hoe groter de kans dat deze converteert. Een conversie is de door jou gewenste actie; zoals klant worden of aanmelden.

Webdesign Tilburg

Waarom webdesign belangrijk is

Hierbij een paar punten uit ons artikel Is webdesign echt belangrijk voor je website:

 • Ontwerp zonder afleidingen
 • Duidelijke navigatie en structuur
 • Goed kleurgebruik
 • Snelle laadtijd van je website-pagina's
 • Geschikt voor alle schermen (responsive design)
 • Kwalitatieve code als basis van elke site

Webdesigner in Tilburg

Als je een webdesigner in de regio Tilburg zoekt, neem dan gerust eens contact met ons op.

We luisteren graag naar je wensen en geven je altijd gratis advies over webdesign.

Webdesign Made Easy

Professioneel online met een complete website vanaf € 297,-